Какво правим – услуги

HVAC - отопление, вентилация и охлаждане

HVAC (heating ventilation and cooling/отопление, вентилация и охлаждане)

Слънчеви инсталации за подгряване на топла вода

Слънчеви инсталации за подгряване на топла вода

Подово отопление

Подово отопление

Термопомпи

Термопомпи

Пелетни котли

Пелетни котли

Газ и ВиК инсталации

Газ и ВиК инсталации

20 годишен опит

Малък екип - гъвкави решения

Специфичното в нашата работа

Индивидуален подход

За вашата къща - всички инсталации от едно място - водопровод, подово отопление, котел на пелети и соларна система. Лесно и удобно. И професионално.

Партньорство с лидери

Успехът на Газтерм се дължи и на сътрудничеството с доказани професионалисти като HERTZ, DeDietrich, BIASI, HENCO, Junkers-Bosch, GLOBAL, STIBEL-Eltron, Wawin, Sanco.

Пионер в технологиите

През годините Газтерм винаги е бил пионер в областта на новите материали и екологичните, икономически обосновани и енергоефективни технологии.

 

 

Бързи решения

Нашите клиенти оценят високо гъвкавостта на екипа ни при взимане на решения. Ние не сме тромава компания - идваме директно при вас, говорим очи в очи и обсъждаме заедно най-подходящия вариант за вашата къща, хотел или офис.

Изпълнение в срок

Работим бързо и ефективно. Поемем ли поръчка, работим само по вашия обект, докато не изпипаме всички детайли. Поставим ли срок, изпълняваме го.

20 годишен опит

Екипът на Газтерм се развива в областта на отоплителните инсталации от 1997 г насам. 20 години опит и специализация в нови технологии, навлизащата газификация, иновационни инсталации и др.